Kavak'ta koronavirüs şüphelileri için numune çadırı

TAKİP ET

Kavak Belediyesi, Covid-19 şüphelileri için numune alınacak çadır arayışında bulunan Devlet Hastanesi'nin talebine hızır gibi yetişti.

Kavak Devlet Hastanesi, korona virüs şikâyeti ile başvuran hastaları, diğer sağlık problemleri olan hastalardan izole etmek ve virüsün yayılmasını önlemek için İlçe Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’nun desteği ile hastane önüne numune çadırı kurdu.
Sağlık Bakanlığı tarafından 81 ilde başlatılan çalışma Samsun’un Kavak ilçesinde de hayata geçirildi. Kavak Devlet Hastanesi yönetiminin Kızılay’dan talepte bulunduğu ancak gelmesi zaman alacak çadır için Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, devreye girerek ellerindeki çadırı hastaneye tahsis ederek vatandaşlara sunulacak sağlık hizmetinin aksamamasını sağladı.

BELEDİYE DESTEK VERDİ
Daha önce de ilçede covid-19 testleri pozitif çıkan hastaların evlerine sıcak yemek desteği başlatan Zabıta ekiplerini de filyasyon ekiplerine destek amaçlı görevlendiren Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Hastanenin çadır talebine de hemen yanıt verdiklerini belirterek ” İnsanlarımızın yaşamlarını tehdit eden bu virüsle savaşı birlikte vererek kazanacağız. Halkımızın sağlığı bizim için her şeyden daha önemli. Belediye olarak her zaman halkımızın yanında ve hizmetindeyiz.” dedi.
Kavak Devlet Hastanesi Müdürü Uğur Barış’ta Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’na sağladığı destekten dolayı teşekkür etti. 
 

Kavak Belediyesi