Kır Çiçekleri Kreşi'nde hatim merasimi

TAKİP ET

Kır Çiçekleri Kreşi Kuran-ı Kerime geçen 70 öğrencisi için hatim merasimi düzenledi.

Velilerin yoğun ilgi gösterdiği  merasim de açılış  konuşmasını yapan kreş müdürü Düriye Yıldız; “Rabbimize binlerce hamd olsun, Kır Çiçekleri olarak tecrübeli hocalarımız eşliğinde 70 talebemiz Kuran-ı Kerim`i hatmetti.Bu çocuklarımız daha ana baba ifadelerini bile belki tam söyleyemeden tertemiz kalpleriyle, tertemiz  zihinleri ile Yüce Rabbimizin kelamını okuyor.

İnşaallah hafızlığa kadar devam eder ve sevdiklerine şefaat ederler ahirette. Bizim için bir bereket ve şifa kaynağı, hidayet rehberi Kur’an-ı Kerimi  öğrenen bu çocuklarımızı naçizane plaketle ödüllendiriyoruz. Ben öğrencilerimizi demeyeceğim çünkü onlar benim çocuklarım…çocuklarımı sevgi ve şevkat eşliğinde okutan  değerli öğretmenlerim ve yardımcılarına, programımıza teşrif eden velilerime ve katkısı olan herkese ayrı ayrı  teşekkür ediyorum.”dedi.

Konvoylarla salona gelen çocukların heyecanları görülmeye değerdi. Programda  çeşitli ilahiler ve şiirler de seslendiren  öğrenciler katılımcılara duygulu anlar yaşattılar.  Program plaket  takdimi ve ikramlarla sona erdi.