Konut Kredisi Kullanmadan Ev Alma!

TAKİP ET

​​​​​​​Eskiden ev almak için insanlar bankalara konut kredisi için başvuru yaparak ev almak zorundalardı. Bankalara başvurup yüksek faizle kredi çekmek zorunda kalıyorlardır.

Eskiden ev almak için insanlar bankalara konut kredisi için başvuru yaparak ev almak zorundalardı. Bankalara başvurup yüksek faizle kredi çekmek zorunda kalıyorlardır. Fakat artık konut kredisi kullanmadan ev almak mümkündür. Sosyal yardımlaşma sistemleri ile büyük projelere imza atan Kolayevim düşük bütçelere sahip bireylerin ev sahibi olmasını sağlıyor. Sizleri konut kredisi zorunluluğundan kurtaran bir sistem olan esnek imkânlarıyla konut sahibi olmanızı sağlıyor. Sosyal yardımlaşma mantığı ile üstesinden gelinmeyecek bir gelenek sistemi ile oluşturulan bu sistemi; arsa, ev, konut ya da ofis tarzı gayrimenkul alımları için kullanabileceğiniz araç alımları için tercih edebilirsiniz.

Yeni Nesil Sistemle Kolayca Ev Sahibi Olun!

Kolayevim sisteminin önceliği alınan evin ve ödenecek taksitlerin belirlenmesi ile işe başlar. Ödenecek taksit imkânları ile belirlenen taksit sayılarına göre bireylerin dâhil olacağı sistemler belirlenmektedir. Grupta yer alan kişilerin ödemiş olduğu taksitler ile her ay en az bir kişinin ev sahibi yapmak için gerekli olan tutarlar biriktirilmektedir. Ayrıca noterlerin huzurunda belirlenmiş olan sıra ile her ay bu gruplar içerisinde bir kişi birikmiş olan tutarlar ile ev sahibi olmaktadır. Kolayevim üyelerini konut kredisi problemlerinden kurtarır. Faizsiz sistemler ile katılımcıların aylık olarak değişen faiz oranlarından etkilenmemesi sağlanır.

Kolay Evim Hayallerinizi Gerçekleştiriyor!

Konut kredisi çekildiği sırada konut kredisi faizleri belirlenmektedir. Başvurular yapılır, kredilerin onay işlemi gerçekleştirilir. Yeni nesil ev alma sistemlerinde bu tarz yavaş zaman kaybı gibi durumlardan üyeler yorulmamaktadır. Montgage kredileri ya da konut kredileri ile uğraşmak yerine düzenli olarak ödenecek taksitleri kolay bir şekilde hesaplayan kullanıcılar ev hayaline her ay kolayca yaklaşmaktadır. Uzun yıllardır sektördeki tecrübesi ve uzmanlığı ile Kolayevim güvenilir ve müşteri memnuniyeti odaklı olarak üyeleri ile iş birliği yaparak ev sahibi olmalarını sağlıyor. Sizlerde ev sahibi olmak için daha fazla beklemeyin ve hayallerinizi Kolay Evimle gerçekleştiriniz. Ev sahibi olmak ve hayallerinizi gerçekleştirmek için Kolayevim ofislerini ziyaret edebilir ve bilgi almak için irtibat telefonlarından iletişim kurabilirsiniz.