Kuaför ve berberlere yeni tarife - Samsun Haber

TAKİP ET

Yaklaşık 1 buçuk aydır kapalı olan berberler 11 Mayısta açılıyor. Samsun'da berber ve kuaförlerin tarifeleri belli oldu. Yeni fiyata göre saç-sakal 55 TL oldu.

Yeni tip koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirlerin kademeli olarak kaldırılması kararının ardından Türkiye'de normalleşme süreci başladı. 
Berber ve kuaförler belirli kısıtlamalar içerisinde ve alınacak önlemler dahilinde 11 Mayıs'ta faaliyete geçecek olan işletmelerin taban fiyatı Esnaf Odaları Birliği onayladıktan sonra yeni tarife esnafa bildirildi.
Bu kapsamda 11 Mayıs tarihinde berber ve kuaförler belirli kısıtlamalar içerisinde yeniden faaliyete başlayacak. Açılacak olan işletmelerin taban ve tavan fiyatı Esnaf Odaları Birliği onayladıktan sonra yeni tarife berber esnafına bildirildi.
Kuaförler ve berberler olarak gerekli tedbirleri aldıklarını ve açıklanan taban fiyatlarların esnafa bir nebzede olsa destek olacağını belirten Samsun Berberler Odası Başkanı Zabit Pilan, kuaför ve berber esnafının bundan sonra açıklanan fiyatlarla hizmet vereceğini belirtti.
11 Mayıs pazartesi günü açılacak olan kuaför ve berberlerin yeni tarifesi ise şu şekilde;

Kuaför ve berberlere yeni tarife