KYK'dan Halep'e yardım eli

TAKİP ET

Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Kredi ve Yurtlar Kurumu, 'Gönül Bağı' etkinlikleri adı altında birçok sosyal sorumluluk projesine imza atmaya devam ediyor. KYK, bu kez Halep için düzenlediği yeni bir kampanya ile yine yaraları saracak.

Yurtlarında misafir ettiği 500 binden fazla genciyle “Gönül Bağı” etkinlikleri adı altında birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan, her zaman mazlum ve mağdurun yanında yer alan KYK, yeni bir kampanya ile bu kez Halepliler’in yaralarını saracak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu, dünyanın gözü önünde insanlık dramına sahne olan Halep için "Halep Bizdir, Halep Bizdendir, Halep Bizimledir" adı altında bir yardım kampanyası başlattı. 19 Aralık’ta başlayan ve 30 Aralık’a kadar devam edecek kampanyada, Türkiye ve Kuzey Kıbrıs’taki 686 yurtta kalan KYK’lı gençler, yerel halkın da katkılarıyla Halepliler’e yardım elini uzatacak.

Kampanya çerçevesinde toplanacak yardımlar gıda paketi, giyecek paketi, mutfak paketi, barınma paketi ve temizlik paketi olmak üzere paketlenecek. Yardımlar, 2 Ocak’ta öğrencilerin katılacağı bir törenle, yardımı ulaştıracak olan Türk Kızılayı’nın il şubelerine teslim edilecek.