​KYK'DAN YEPYENİ BİR PROJE DAHA: ÇINARIN GÖLGESİNDE SOHBETLER

TAKİP ET

Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu, vatanına milletine bağlı, her alanda kendini geliştirmiş nesiller yetiştirmek için yeni eğitim faaliyetlerine imza atmaya devam ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu, vatanına milletine bağlı, her alanda kendini geliştirmiş nesiller yetiştirmek için yüzlerce değişik alanda birçok eğitim faaliyetine imza atmaya devam ediyor. Kredi ve Yurtlar Kurumu’nun yeni projesi “Çınarın Gölgesinde Sohbetler” 19 Aralık’ta başlıyor.

“Çınarın Gölgesinde Sohbetler” programında KYK’lı gençler, ürettiği eser ve yaptığı hizmetlerle toplumun saygı ve sevgisini kazanmış yazar, sanatçı, ilim ve fikir adamlarını, şair Recep Garip’in mihmandarlığında evlerinde ya da kendi belirledikleri mekânlarda ziyaret edecekler.

Proje kapsamında KYK’lı gençler; Prof. Dr. Alaeddin Yavaşça, Prof. Dr. Saadettin Ökten, Orhan Ayhan, Sezai Karakoç, Şule Yüksel Şenler, Dr. Hasan Çelebi, Cemal Kamacı, Rasim Özdenören, Alev Alatlı, Recai Kutan VE Hülya Koçyiğit gibi değerli büyüklerle bir araya gelerek sohbet etme imkânı bulacak.

“Çınarın Gölgesinde Sohbetler”in ilk durağı Bursa olacak. 19 Aralık’taki programda KYK’lı gençler, Prof. Dr. Hayrettin Karaman’ı ziyaret ederek, sohbet etme imkanı bulacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı