Ladik Belediyesi'nde Sosyal Denge Sözleşmesi yenilendi

TAKİP ET

Ladik Belediyesi'nde görevli 22 sendika üyesi memuru kapsayan Sosyal Denge Sözleşmesi karşılıklı atılan imzalar ile yenilendi.

Belediyeler ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem Bir Sen) Samsun Şube Başkanlığı ve Ladik Belediyesi arasında bir süredir devam eden ve Ladik Belediyesinde görevli 22 sendika üyesi memuru kapsayan Sosyal Denge Sözleşmesi karşılıklı atılan imzalar ile yenilendi.
Ladik Belediyesi Meclisi Toplantı Salonunda düzenlenen bir program ile Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel ve Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli tarafından Sosyal Denge Sözleşmesini karşılıklı olarak imza altına alındı.


Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel; Belediyemizde çalışan 22 memur arkadaşımızı ilgilendiren Sosyal Denge Sözleşmesini yeniledik. Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli ile imzalarımızı attık. Tüm çalışma arkadaşlarımıza hayırlı olsun.” dedi.
Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli ise ; “Ladik Belediye Başkanımız Sayın Nurhan Yapıcı Özel’e memur kardeşlerimiz adına samimiyeti için teşekkür ederim. İmzalanan sözleşmenin öncelikle belediyemiz, sendikamıza ve memur kardeşlerimize ile ailelerine hayırlı olsun. Şimdi masada kazandığımızın hakkını alın teri ile Ladik’e geri verme zamanı.” Dedi.
Programa Ladik Belediye Başkan Yardımcısı  Ahmet Dönmez, Bem Bir Sen Şube Başkan Yardımcıları Ali Kukuş ve Sabri Keskinoğlu, Ladik Belediyesi Bem Bir Sen işyeri temsilcisi Hasan Vehbi Bayraktar ve memurlar katıldılar.

Ladik Belediyesinde Sosyal Denge Sözleşmesi yenilendi