Levent Ertürk iftarda buluşturdu

TAKİP ET

Ertürk İnşaat sahibi ve Atakum Belediye Meclis Üyesi Levent Ertürk, düzenlediği iftar yemeği ile siyaset, bürokrasi ve STK'ları bir araya getirdi.

Atakum Belediyesi Eğitim ve Eğlence Merkezi'nde düzenlenen iftar yemeğine Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti İlçe Başkanı Haluk Köksoy, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sevim Özil, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Hamza Macit, belediye meclis üyeleri, mahalle başkanları, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Ergüden, TKDK Bölge Müdürü Bülent Turan, Atakum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Demirkıran, Sağlık-Sen Şube Başkanı İlhan Öksüz, Artvin dernekleri temsilcileri, işadamları, STK temsilcileri, muhtarlar, Ertürk inşaat çalışanları ve Ertürk ailesi yakınları katıldı.  


 1000’den fazla kişinin katıldığı iftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Ertürk İnşaat sahibi ve Atakum Belediye Meclis Üyesi Levent Ertürk, manevi hazzın ve lezzetin zirve yaptığı kutlu bir dönemin içinden geçtiklerini belirterek, ''Mübarek Ramazan ayının eşsiz ve mana yüklü derin ikliminden millet olarak feyzlenme ve oluk oluk akan nimet pınarlarından kana kana içmek için ibadetlerimizi yapıyoruz. İnşallah Cenab-ı Allah tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız duaları kabul eder. Bu anlamda davetimize katılan ve aynı sofranın etrafında bir araya geldiğimiz herkese şükranlarımı sunuyorum'' dedi. 

İftar yemeğini güvenli bir şekilde yiyebilmelerini güvenlik güçlerine borçlu olduklarını belirten Ertürk, ''Samsun'umuza 10 günde 4 şehidimiz geldi. Mekanları cennet olsun. Allah polisimizin ve askerimizin yardımcısı olsun'' diye konuştu. 
 
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ise Levent Ertürk'e düzenlenen iftar yemeği nedeniyle teşekkür ederek, ''Levent Ertürk kardeşimiz bu güzel Ramazan akşamında bizleri bir araya getirdi. Hep birlikte oruç açmanın manevi duygusunu yaşıyoruz. Ramazan ayımız mübarek olsun'' diye konuştu. 

AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy ise Levent Ertürk'e güzel gece için teşekkür etti. 
 
İftara katılanlar birlik ve beraberlik için Levent Ertürk’e teşekkür etti. 

levent ertürk