Makine Mühendisi Hasan Çelikkol vefat etti - Samsun Haber

TAKİP ET

Samsun Makina Sanayi'nin kurucularından, Makine Mühendisleri Odası üyesi Makina Yüksek Mühendisi Hasan Çelikkol, vefat etti.

Samsun'un en önemli şirketlerinden Samsun Makina Sanayi'nin kurucularından, Makine Mühendisleri Odası (MMO) üyesi Makina Yüksek Mühendisi Hasan Çelikkol, hayatını kaybetti.

MAKİNA MÜHENDİSLERİNİN AĞABEYİ
Samsun'da çok sayıda makina mühendisinin 'meslek ağabeyi' olarak tanınan ve çok sevilen Hasan Çelikkol, 92 yaşında hayata veda etti. Makina Yüksek Mühendisi Hasan Çelikkol, bugün kılınan cenaze namazının ardından yakınları ve sevenleri tarafından Kıranköy Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı. 

KADİR GÜRKAN: UNUTMAYACAĞIZ
Hasan Çelikkol'un ölümü nedeniyle bir açıklamada bulunun MMO Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan, "Mesleğimizin duayeni, Odamızın 1200 Sicil Numaralı Üyesi, Samsun Makina Sanayi A.Ş.'nin kurucu ortağı Makina Yüksek Mühendisi Hasan Çelikkol ağabeyimizi kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Mesleğimizle ilgili çok şeyi ondan öğrendik, onunla gördük. Kendisine Allah'dan rahmet diliyoruz. Onu unutmayacağız" ifadelerini kullandı.
 

Hasan Çelikkol vefat etti