MasterChef Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Bireysel dokunulmazlığı kim kazandı? 21 Ekim MasterChef

TAKİP ET

MasterChef Türkiye'de heyecan sürüyor. MasterChef 'te 21 Ekim Perşembe akşamı yayınlanan dokunulmazlık oyunu hangi takım kazandı? MasterChef Türkiye'de Bireysel dokunulmazlığı kim kazandı? sorularının yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

Masterchef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Masterchef Türkiye'nin 21 Ekim'de yayınlanan 96. Bölümünde takım oyunu büyük çekişmeye sahne oldu. 
Şefler yarışmacılardan "Obruk Peynir" konsepti adı altında birçok bölge ve yöreye ait farklı mantı çeşitleri isterken, şeflerin yaptığı oylama sonrası takım oyununu ve dokunulmazlığı kimin kazandığı tarafından araştırılmaya başlandı. 
Vatandaşlar konu ile ilgili internette en çok "Masterchef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? MasterChef Türkiye takım oyununu kim kazandı? MasterChef Türkiye dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Takım oyununu hangi takım kazandı? Masterhef dün akşam kim kazandı? soruların cevabını araştırdı. 
MasterChef Türkiye'nin 21 Ekim'de yayınlanan 96. Bölümündeki takım oyunu ve dokunulmazlığı kazanan takıma dair detaylar ve daha fazlası haberimizde. 

MasterChef 2021'de 9. haftanın son dokunulmazlık oyunu Karaman'da oynandı. Konukların tadım sonrası verdiği oylar stüdyoda sayıldı. dokunulmazlığı kazanan takım mavi takım oldu. 

MasterChef 2021'de 9. haftanın son dokunulmazlık oyununu mavi takım kazanınca kırmızı takım bireysel dokunulmazlık oyunu için tezgah başına geçti. 

Oyunda yapılacak yemek obruk peynirinden oldu. Yarışmacılar obruk peynirinin ön plana çıkacağı yemekler yaptı. Yapılan yemek sonrası jüri üç ismi öne çağırdı. Azize, Burcu ve Eren oldu bu isimlerde. 

Kırmızı takım da Bireysel dokunulmazlığı Eren kazandı. Eren de eleme için ilk isim olarak Pelin'i söyledi. İkinci isim için oylama yapıldı. Kırmızı takımda ikinci isim Emre oldu.
Eleme potasına giren isimler; Rabia, Pelin, Emre, Dilara, Hasan ve Sergen oldu. Bu isimlerden pazar günü yapacakları yemek sonrası kalacak isim belli olacak.

Obruk Peyniri
Keçi ve inek sütünden hazırlanan çeşitli peynirler, asıl lezzetini mayalanma döneminde kazanır. Uzun bir süre fermente olması gereken peynirler kendine has bir koku ve kıvam alır. Sağlıklı şekilde mayalanan peynir türleri, insan sağlığı için oldukça mühim bir yere sahiptir. Bu peynirlerden biri de Divle obruk peyniridir.

Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı