MasterChef'te takım üyeleri nasıl oluştu? Mavi ve kırmızı takım üyeleri, Mastırşefte kimler kaldı!

TAKİP ET

MasterChef Türkiye'de bu akşam yeni hafta başladı. Geriye on üç ismin kaldığı Masterchef 2021'de bu akşam kaptanlık oyunu oynandı. Mavi ve Kırmızı Takım üyeleri belli oluyor. Kaptanlık düellosu hamsi ayıklama çıktı.

Ekranların en çok izlenen yarışması MasterChef Türkiye 2021’de heyecan dolu lezzet mücadelesi devam ediyor. MasterChef’ten elenen son isim Rabia oldu. Kalan on üç yarışmacı arasında bu akşam kaptanlık mücadelesi yaşandı. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna şefler, yarışmacılardan çiğ köfte yapmalarını istedi. 

Şefler, en başarılı olan Azize, Ateş ve Burcu'yu öne çağırdı. Üç isim arasında en iyi çiğ köfteyi yapan Ateş, ilk defa kaptanlık oyununu kazandı ve Mavi takım kaptanı oldu.
MasterChef’te bu akşam yapılacak kaptanlık oyunu sonucunda Mavi takım kaptanı Ateş oldu. Mavi takım kaptanı Ateş, onuncu haftada rakibi olacak Kırmızı takım kaptanını Pelin seçti. 
Sonrasında iki kaptan arasında yarışmacı seçimi başlayacak. On üç olması nedeniyle Mavi takım 7, Kırmızı takım 6 kişiden oluşacak.

Mavi Takım: Kaptan Ateş, Hasan, Araz, Tahsin, Burcu, Mert, Safanur

Kırmızı Takım : Kaptan Pelin, Eren, Sergen, Azize, Emre, Dilara

Mavi takımın kaptanı olarak seçilen Ateş ve karşı takımın kaptanı olarak belirlenen Pelin gecenin sonunda bu kez düelloda karşı karşıya geldi. Bu hafta kaptanlar düello oyununda yarışmacıların hamsi ayıklaması istendi. Şeflerin el hızına baktığı oyunda Ateş’in ayıkladığı balık 278 gram çıkarken, Pelin’in ise 246 gram balık ayıkladı.
Varılan oy birliği ile MasterChef'te kaptanlar düellosunu kazanan yarışmacı Ateş oldu. Mavi takım kaptanı olan Ateş, beş çeşit yemek için üç opsiyon kazandı. Yarışmacılar Avrupa bistro temalı ilk dokunulmazlık oyununda menüyü salı akşamı belirleyecek.
MASTERCHEF 2021 SON ON ÜÇ YARIŞMACISI
MasterChef dokuzuncu haftasında yarışacak son on üç isim; Araz Aknam, Azize Polat, Burcu Önal, Dilara Başaran, Emre Büber, Eren Kaşıkçı, Hasan Biltekin, Mert Ateş Durukan, Mert Yılmaz, Pelin Zaman, Safanur Bol, Sergen Özen, Tahsin Küçük…

Mastırşefte kimler kaldı