Metro Holding'den iftar

TAKİP ET

Metro Holding'in Samsun'da bulunan grup şirketlerinin yönetici ve çalışanları, Derya Tesisleri'nde düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Metro Holding grup şirketlerinden Samsun Gıda Sanayi ve Ticaret A. Ş.’nin düzenlediği ve aralarında Samsun Metro Turizm, Ülkem Bafra Bakliyat ve Pirinç Ltd.Şti., Metross Gıda Ltd.Şti.,  Anadolu Terminal İşletmeleri A.Ş., Van-Bes Besicilik A.Ş., Şirketlerinin Samsun yöneticileri, çalışanlarının ve Samsunlu bazı iş adamı ve bürokratların bulunduğu iftar programı fuar içi Derya Tesisleri’nde gerçekleşti.

İftarın konukları arasında Samsun Gıda A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve 23. Dönem Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, Metro Turizm Samsun Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çakır, Van-Bes Besicilik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Çepni, Metro Turizm Karadeniz Bölge Müdürü Ali Karayutu, Samsun Gıda A.Ş. Genel Müdürü Yasin Dinler, Samsun Gıda Hava Kargo Terminal Müdürü Celal Enlioğlu, Metross Gıda Muhasebe Müdürü Ersin Ok, Ülkem Bafra Bakliyat ve Pirinç Fabrikası Genel Müdürü Mustafa Özcan, Fabrika Müdürü Mustafa İsmet Akalın, Muhasebe Müdürü Celal Dinlenmez, Anadolu Terminal İşletmeleri Samsun Otogar Müdürü Hasan Öztürk ve birçok yönetici ve çalışan vardı. Ayrıca Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (Müsiad) Başkanı Haluk Tan, Atakum Eski Belediye Başkanı Adem Bektaş,  Türkiye Futbol Federasyonu Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven, Samsunspor Eski Başkanı Emin Kar, Samsunsporlu Eski Futbolcu Celil Sağır ve bir çok bürokrat ile işadamı vardı.
İftarda bir araya gelen Metro Holding Samsun Ailesi, Ramazan ayının ülkemiz ve tüm İslam âlemi için hayırlara vesile olması temennisinde bulundular. 

 

Metro