MHP Atakum Kadın Kolları'ndan Polis'e taziye ziyareti

TAKİP ET

Atakum Belediyesi MHP meclis üyesi Hacer Kaya, MHP İl Başkan Yardımcısı Alparslan Kaya ve MHP Atakum Kadın Kolları, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ve Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğüne "geçmiş olsun ve başsağlığı" ziyaretinde bulundular.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Atakum Belediye Meclis üyesi Hacer Kaya, MHP İl Başkan Yardımcısı Alparslan Kaya ve MHP Atakum Kadın Kolları 10 aralık günü İstanbul Beşiktaş'ta düzenlenen hain terör eyleminde 34 şehit veren polis teşkilatı adına Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ve Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyaretinde bulundular.
    Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünü makamında ziyaret eden MHP heyeti adına açıklama yapan MHP Atakum Belediye Meclis üyesi Hacer Kaya, "Öncelikle bütün polis kardeşlerimize ve emniyet güçlerine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Vatanımızı bölmek için saldıran hain teröristlere karşı, polismiz,askerimiz canla başla mücadele ediyor. Bizde emniyet güçlerimizin her zaman yanındayız, destekçisiyiz. Bu vatan için memleket için canını seve seve ortaya koyan askerimizin ve polisimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Hainlerin gücü bizi bölmeye yetmez . Bu vatan bölünmez, bu millet bölünmez... Acımız büyük, şehit olan polislerimize ve vatandaşlarımıza yüce Allah'tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz" dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Atakum Belediye Meclis üyesi Hacer Kaya