Milletvekili Kırcalı'dan LÖSEV stantında

TAKİP ET

AK Parti Samsun milletvekili Av. Orhan Kırcalı LÖSEV Vakfının Bafra şubesinin açtığı standı ziyaret etti.

Milletvekili Kırcalı ziyareti sonrasında şu açıklamayı yaptı: Lösemili ve kan hastası çocukların, sağlık ve eğitim başta olmak üzere her türlü ihtiyaçlarının sağlanmasına yardımcı olmak, bunun yanı sıra, kalıtsal ve edinsel kan hastalıkları konusunda ulusal düzeyde tedavi, eğitim ve araştırma kurumları kurmak ve işletmek amacı içerisinde olan ve etkin çalışmalar yapan Lösev Vakfı Bafra şubesinin açtığı standı Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanımız Nur Meral Aydıner hanımefendi ile birlikte ziyaret ettik. Ziyaretimizde etkin ve faydalı çalışmalar yapan Bafra Lösev Başkanı Erol Korkmaz ve Lösev gönüllüsü kardeşlerimizle birlikte olduk. 
AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı açıklamalarını şöyle tamamladı: Lösemi hastalığını tanıtmayı, lösemili çocukların ve ailelerinin sıkıntılarını topluma aktarmayı ve bu vesileyle toplumu bilinçlendirmeyi amaçlayan, dar gelirli ailelerimizin yanında olarak her türlü desteği veren Lösev vakfına ve bafra şubesine teşekkür ediyorum. Lösev Vakfı Toplumumuza verdiği katkılarla :
Cumhurbaşkanlığı Şükran Plaketiyle ödüllendirilmiştir. LÖSEV ayrıca, STK Birleşmiş Milletler Ekonomik ve Sosyal Konseyi Özel Danışmanlık statüsüne sahip STK ödülü almıştır. LÖSEV'in, Bakanlar Kurulu'nun 17/05/2000 tarihli 2000/719 sayılı kararı ile vergi muafiyeti tanınmış, kâr amacı gütmeyen, kamu yararına çalışan kuruluşlardan sayılmasına karar verilmiştir. LÖSEV'in, Bakanlar Kurulu'nun 04.11.2004 tarih ve 2004/8110 sayılı kararı ile izin almadan yardım toplama hakkına sahip kuruluş olmasına karar verilmiştir. Hükümetimiz sağlık alanında yaptığı reform ve atılımlarla insanımıza hizmet etmekte yapılan hizmetleri de her zaman desteklemektedir.  Çok önemli bir alanda faaliyet gösteren Lösev'e hepimizin katkı yapması çalışmalarında yanında olması gerektiğine inanıyorum."