Miniklere 'Polis Ne Yapar' Eğitimi

TAKİP ET

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli tarafından Kazım Özdemir İlkokulunda eğitim gören 850 Öğrenciye bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirildi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şöyle;
"Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli olarak İlkadım İlçesi Kazım Özdemir İlkokulunda eğitim gören 850 Öğrenciye 18-20 Aralık 2019 tarihleri arasında bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirdik.
Faaliyet kapsamında anaokulu ve ilkokul seviyesinde öğrenim gören çocuklarımızın güven duygularını geliştirmek ve polis çocuk ilişkilerini geliştirerek duyarlı ve bilinçli nesiller yetiştirmek amacıyla hazırlanan ‘Polis Ne Yapar?’ isimli çizgi filmi izleterek meslek tanıtımımızı yaptık.  
Ayrıca çocuklarımızın günlük hayatta alabilecekleri basit güvenlik tedbirleri ve trafik kurallarını karşılıklı sohbet ortamında anlatarak çocuklarımızdan gelen soruları cevaplandırdık.  
Polis Maskotumuz KANKA eşliğinde eğlenceli dakikalar geçiren öğrenciler, Polislik mesleğine ve Polislere olan duygularını ifade etmek amacıyla çizdikleri resimleri personelimize hediye ettiler. "