MMG Samsun Şubesi'nden Başkan Genç'e ziyaret

TAKİP ET

Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Samsun Şube Başkanı Selman Yesevi Cevahir ve yönetim kurulu üyeleri Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

Mimar ve Mühendisler Grubu Samsun Şube Başkanı Cevahir ziyarette yaptığı konuşmasında; “Yönetim olarak hem kentimizi yöneten idarecilerimizle tanışmak hem de şube çalışmalarını,bağlı tüm ilçelerimizde aktif hale getirmek için ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz. Bir sivil toplum kuruluşu olarak halkımızın bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi için ilçelerimizde başlatacağımız çalışmalarımıza Belediye Başkanlarımızın da destek olmasını istiyoruz. Birlikte yapacağımız çalışmalar ile kentlerimizin daha yaşanılabilir bir kent olması yolunda önünü açmak esas hedeflerimizden birisidir. Bu anlamda desteklerinizi bekliyoruz.”dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Canik Belediye Başkanı Osman Genç ise; “Yeni yönetiminizin ilimize ve tüm ilçelerimize güzel projeler kazandıracağına inanıyor ve hayırlı olmasını diliyorum. Bir kentte sivil toplum kuruluşlarıyla, özellikle mimar ve mühendislerle birlikte hareket edilirse kentin sorunlarını çözmenin daha kolay olacağına inanıyorum. Bu yüzden MMG ile dayanışmaya her zaman önem veriyoruz. Umarım bu tanışma sonrası Samsun'umuzda ve ilçemizde halkımızın bilgi ve bilinçlendirilmesi için ortak güzel projelere birlikte imza atarız.” diye konuştu.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç