MMO Samsun Şubesi Golf Kulübüne Gezi Düzenledi

TAKİP ET

Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği ve Makine Mühendisliği Bölümünde öğrenim görmekte olan öğrenci üyelerine yönelik Samsun Atakum İlçesinde bulunan Samsun Büyükşehir Belediyesi Golf Kulübüne gezi düzenledi.

Ülkemizde belediye eliyle yapılan tek golf sahası olan Samsun Büyükşehir Belediyesi Golf Kulübü gezisine 37 Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Öğrenci Üyesi Katılmıştır.

Öğrenci Üyelerimizin keyif aldığı gezide Golf Antrenörü Osman NALLI tarafından golf hakkında bilgilendirme ve ardından golf antrenmanı ile devam etmiştir.

Düzenlenen gezi ile ilgili olarak basına bilgi veren Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Öğrenci Üye Komisyon Başkanı Doğancan ÜZÜM; “Okul yaşantımız ve iş yaşantımız arasındaki geçecek olan süreçte okulumuzun yanı sıra, bizlerin bilgi birikim ve donanımlarını artırma çabası içerisinde olan Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesi teknik gezilerin dışında bu tür sosyal etkinlikler düzenlediklerini ve etkinlerin devam edeceğini” söyledi.

Düzenlenen gezi ile ilgili basına bilgi veren Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özkan ER “Samsun ilimizde deniz dolgusu ile oluşturulan dünyadaki ilk golf sahasına ve Karadeniz’de ilk ve tek modern links golf sahasına öğrenci üyelerine yönelik sosyal gezi düzenlediklerini” söyledi.