Murat Dalkılıç Batıpark'ta konser verecek

TAKİP ET

Samsun'un ev sahipliğinde 18-30 Temmuz'da yapılacak 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları'nın elçisi Taha Akgül tarafından Lozan'da teslim alınan olimpiyat meşalesi, bu akşam Samsun'da olacak. Saat 18:00'de yapılması planlanan programda ayrıca ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç'da mini konser verecek.

Batı Park'ta bu akşam 18.00'de düzenlenecek muhteşem törene, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın yanı sıra Samsun doğumlu Dünya Şampiyonu Milli Güreşçi Mustafa Dağıstanlı, Milli futbolcular Gökhan Gönül ve Sabri Sarıoğlu, Dünya Serbest Dalış Rekortmeni Şahika Ercümen ile yazar ve sunucu Ece Vahapoğlu da katılacak.  
Batı Park'a gelecek olan olimpiyat meşalesi katılımcıların eşliğinde Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'na götürülecek. 8’i yaz, 3’ü kış olmak üzere toplamda 11 olimpiyat gören Deaflympics 2017 Teknik Delegesi Ertuğrul Bursa, olimpiyat ateşini bu salonda teslim alacak. 

DALKILIÇ'TAN MİNİ KONSER 
Sahne ve ışık gösteriyle unutulmaz bir atmosferin yaşanacağı törende, ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç'da mini konser verecek. Ayrıca kökeni 1924’e uzanan İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları’nın tarihi, Deaflympics 2017’nin Anadolu motifleriyle bezenmiş meşalesinin hikayesi ve oyunlara katılmak için yurt dışından gelecek yabancı sporcuların mesajlarının da bulunduğu videolar gösterilecek.

Murat Dalkılıç Samsun