Mutluluğun Kanatları Derneği'nden 1. Yıl Gala Gecesi

TAKİP ET

Mutluluğun Kanatları Derneği, gelirinin tamamının lösemili ve engelli çocuklar için kullanacağı 1. Yıl Gala Gecesi'nde şarkıcı Berkay'ı Samsunlularla buluşturacak.

Mutluluğun Kanatları Derneği kuruluşunun 1. Yılını düzenleyeceği Gala Gecesi ile kutlayacak. 

27 Nisan Cuma günü Sheraton Otel’de gerçekleşecek olan gecede Sanatçı Berkay sahne alacak. Gelirinin tamamının lösemili ve engelli çocuklar için kullanacağı gece 27 Nisan Cuma günü saat 20.00’da Sheraton Otel’de gerçekleşecek. Gecenin Bilet fiyatları ise 275 TL ila 375 TL arasında değişiyor. 

Lösemili ve yoksul çocuklar için çalıştıklarını kaydeden Mutluluğun Kanatları Derneği Kurucu Başkanı Burcu Keskin, “1 Şubat 2017’de bir sosyal medya grubuyla başladık. 29 Mart 2017’de Mutluluğun Kanatları Derneği’ni kurmamızla resmi bir yapıya kavuştuk. Hedef gurubumuz çocuklar. Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde kanser tedavisi gören çocuklarımızın hayallerini gerçekleştirmek istiyoruz.

Ön rezervasyonla biletlerimizi satmaya başladık. Biletler satışa çıktığında salonun tamamen dolacağına inanıyoruz. Konserimizde Berkay canlı şarkı söyleyecek. İnsanlarımız hem eğlenecek hem de derneğimize ve dolayısıyla küçük çocuklarımıza da destek olmuş olacaklar” diye konuştu.

Gala gecesi hakkında; 0530 119 93 55 – 0533 215 72 74 nolu telefonlardan detaylı bilgi alabilirsiniz.