Müzanazara Yarışması birincisi Samsun ili oldu

TAKİP ET

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen koruma ve bakımı altında bulunan lise öğrencilerine yönelik 81 ilde 3 aşamalı düzenlenen 'Münazara Yarışması'nın Samsun etabı 11.11.2017 ve 12.11.2017 tarihlerinde Atakum ilçesinde bulunan Grand Deluxe Amisos otelde yapıldı.

Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Tekin BALCI, düzenlenen münazara yarışmalarıyla kurum ve kuruluşlarımız da kalan çocuklarımızın kendilerini ifade etmelerini sağlayarak özgüvenlerini geliştirmek, farklı görüşleri bir arada yaşatabilme ve empati kurma duygularını artırmak, düşüncelerini bir topluluk karşısında daha iyi ifade edebilmelerini sağlamak ve herhangi bir konuda araştırma yaparak istatistiki bilgiler yolu ile savunma becerilerinin gelişmesine ortam hazırlamayı amaçlandıklarını belirtti.     

Jüri önünde gerçekleşen 1.Münazara final yarışmasında Samsun Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğünde kalan çocuklarımız Ordu Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğünde kalan çocuklarımızı eleyerek birinci olup Ankara İlinde yapılacak olan şampiyonaya adını yazdırmış oldu.

Münazarada Jüri üyelerine hediyelerini İl Müdür Yardımcısı Necmettin AYGÜN takdim etti. Münazaraya katılan çocuklarımıza İl Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen katılım belgeleri ile kitap hediyelerini üçüncü olan Giresun ili temsilcilerine İl Müdür Yardımcısı Hamit GÜMÜŞ, ikinci olan Ordu İli temsilcilerine Aile ve Sosyal Politikalar Uzmanı Abdullah ÖZBAY, birinci olan Samsun İli temsilcilerine e-kitap hediyeleri İl müdürü Tekin BALCI tarafından armağan edildi.