Nurcan Özkaplan Yurdakul kimdir? Nurcan Özkaplan Yurdakul'un biyografisi

TAKİP ET

Son olarak ülke tv de yayınlanan Arka Plan programına yorumcu olarak katılan Dr. Nurcan Özkaplan Yurdakul'un biyografisi hakkındaki bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

Araştırma - İnceleme, Tarih kategorilerinde eserler yazmış bir yazar olan Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Nurcan Özkaplan Yurdakul, 1994 yılında Marmara Üniversitesi İngilizce Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu. 1995’te London City Collage’da tamamladığı Uluslararası İşletmecilik eğitiminin ardından, aynı alanda ICM (Institute of Chartered Management) profesyonel sınavlarını verdi. 2000 yılında University of Leicester’dan MBA derecesi aldı. 2013’te Marmara Üniversitesi, Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü’nde Yakınçağ Tarihi alanında doktorasını tamamladı. 
İngiltere Ortadoğu’ya Nasıl Girdi? kitabının yazarıdır. Nurcan Özkaplan Yurdakul kitapları; Kronik Kitap aracılığıyla kitapseverlerle buluşmuştur.
Nurcan Özkaplan Yurdakul tarafından yazılan son kitap "İngiltere Ortadoğu’ya Nasıl Girdi?", Kronik Kitap tarafından okurların beğenisine sunulmuştur.
1995-2018 yılları arasında yurtiçinde ve yurtdışında özel ve kamu kuruluşlarında üst düzey yöneticilik yapan Nurcan Özkaplan Yurdakul evli ve iki çocuk annesidir.

Nurcan Özkaplan Yurdakul kimdir