ODE Yalıtım Samsun! Ozan Turan kimdir?

TAKİP ET

Yalıtım şirketi ODE Yalıtım, su yalıtımı alanında üst segment membranın yeniden tanımlandığı Epikon serisini Samsun'daki ustalar ile buluşturmak için yola çıktı. ODE Yalıtım Pazarlama Direktörü Ozan Turan kimdir?

16-17 Haziran’da dört ayrı ODE bayisinde düzenlenecek “Epikon Ustalar Festivali”nde, ODE Yalıtım uzmanları, yalıtım ustalarına teknik ve uygulamalı eğitimler verecek. Çeşitli oyunlar ve çekilişler ile keyifli vakit geçirecek ustalar, festivale özel kampanyadan da yararlanabilecek. 
Türkiye’de ve ihracat yaptığı altı kıtadaki 75’in üzerinde ülkede yalıtım sektörünün önde gelen şirketlerinden biri olan ODE Yalıtım, Türkiye’nin dört bir yanında ustalarla buluştuğu “Epikon Ustalar Festivali” kapsamında 16-17 Haziran’da Samsun’da olacak. 
ODE Yalıtım Pazarlama Direktörü Ozan Turan, “Pandemi dolayısıyla uzun süredir çevrim içi ortamda düzenlediğimiz eğitimlerin ardından ‘ODE her yerde’ diyerek yeniden yollara çıktık. Bu kapsamda Samsun’daki bayilerimiz ve ustalarımızla buluşacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Festival kapsamında uzmanlarımız ustalarımıza teknik ve uygulamalı eğitimler verecek. Ayrıca çeşitli oyunlar ve çekilişler ile hep birlikte keyifli vakit geçirecekleri bir program hazırladık” dedi.
Festival kapsamında düzenlenen kampanya ile bir palet Epikon alana iki adet İZOPRO Tüp hediye ediliyor. İpragaz’ın yalıtım uygulamacılarının ihtiyaçlarına yönelik geliştirdiği İZOPRO Tüp, sabit basınç ve yüksek alev sıcaklığı sağlayarak su yalıtım uygulamalarının daha ekonomik, emniyetli, hızlı ve verimli gerçekleştirilmesine olanak tanıyor. Kampanya, yıl sonuna kadar devam edecek. 

ODE Yalıtım Samsun Ozan Turan kimdir