Oğuzhan Uğur Yeşilyurt AVM'de

TAKİP ET

Ev sahipliği yaptığı her aktiviteyle eğlencenin merkezi haline gelen Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi, ziyaretçilerine keyif ve müzik dolu anlar yaşatmaya davet ediyor.

Onedio’nun en sevilen programlarından Pinç ve Babala Tv’nin sunucusu, aynı zaman da müzisyen, yönetmen, senarist ‘Oğuzhan Uğur’ 2 Şubat Cumartesi günü saat 17.00’da keyifli söyleşisi ile Yeşilyurt AVM’de olacak. Müzisyen, film yönetmeni ve senarist olan Oğuzhan Uğur 2011 yılında vizyona giren Ağır Abi isimli filmin yönetmenliğini ve senaristliğini yapmıştır. 2012 yılında ise Çok Şükür isimli ilk stüdyo albümünü yayınlamıştır. Ardından çeşitli single albümler ve şarkılarına çektiği video klipler ile geniş bir kitleye ulaşmayı başaran Oğuzhan Uğur, Murat Dalkılıç’ın Leyla isimli parçasına çekilen video klibin yönetmenliğini de üstlenmiştir. İkili daha sonra birlikte Mağlubiyet isimli bir düet parça da çıkarmıştır. Akdeniz Üniversitesi fotoğrafçılık bölümünden mezun olan Uğur, 2017 yılından itibaren Budabi, Babala ve Onedio’nun YouTube kanallarında içerikler hazırlamaktadır.  

     Şarkıları ve Youtube üzerinden çektiği videolarla milyonluk hayran kitlesine ulaşan Oğuzhan Uğur’un keyifli sohbetini kaçırmayın. Etkinlikler ücretsiz. Şimdiden ajandanıza not etmeyi unutmayın. Detaylı bilgi ve yapılan etkinliklere Facebook, Twitter ve İnstagram sayfalarından ulaşabilirsiniz.

yeşilyurt avm