Ömer Halisdemir'i Mezarı Başında Andılar

TAKİP ET

Terme Belediyesi'nin desteğiyle, Terme'de okuyan 40 liseli genç, 15 Temmuz Darbe Girişiminde Özel Kuvvetler Komutanlığı'nın FETÖ tarafından ele geçirilmesini engelleyen Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in Niğde'de bulunan kabrini ziyaret ederek dualarla andı.

Terme Belediyesi, Terme Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenim gören 40 lise öğrencisini, Piyade Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir'i Niğde’nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesinde bulunan mezarına anma ziyaretine gönderdi. 
Terme Belediyesi, Ak Parti Terme Gençlik Kolları, Terme Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile ortaklaşa gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler, Özel Kuvvetler Komutanlığı Karargahı’nı canı pahasına savunan ve darbeci Tuğgeneral Semih Terzi'yi başından vurarak darbe girişiminin seyrini değiştiren Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'i kabri başında dualarla andı. 
‘UNUTMAYACAĞIZ VE UNUTTURMAYACAĞIZ’
Böylesi eşine az rastlanır bir kahramanlığı hiçbir zaman unutmayacaklarını, unutturmayacaklarını belirten Terme Belediye Başkanı Şenol Kul , “FETÖ terör örgütü hainleri,15 temmuz darbe girişimi ile ülke işgalini öngörmüşlerdi. Ama unuttukları bu ülkenin Cumhurbaşkanı ve O’nu sevip sayan milyonların olduğuydu. Yüce Türk Milleti bu gibi girişimlere göz açtırmayıp canını, malını, her şeyini ortaya koyarak, tankın, silahların önüne atlayarak bu hain girişimi püskürttü. O gece ülkemizde kahramanlık destanları yazıldı. O destanlardan birisini de Özel Kuvvetler Komutanlığı Karargahı'nı canı pahasına savunan ve darbeci Tuğgeneral Semih Terzi'yi başından vurarak darbe girişiminin seyrini değiştiren Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir yazdı. Öğrencilerimizden kahramanımızı mezarı başında anma isteği gelince desteğimizi sunduk. Böylesi eşine az rastlanır bir kahramanlığı hiçbir zaman unutmayacak, unutturmayacağız. Başta Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir olmak üzere tüm 15 Temmuz kahramanlarımızı rahmetle ve minnetle anıyorum” dedi.
‘ÖĞRENCİ VE VELİLERDEN TEŞEKKÜR’
Öğrenciler ve veliler isteklerini kırmayarak kendilerine Niğde’ye gönderen Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’a teşekkürlerini ileterek, “Bize, böylesi manevi bir ziyaret noktasında destek sağlayan Terme Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dediler.