Osman Genç: Yepyeni bir Canik için çalışıyoruz

TAKİP ET

Canik Belediye Başkanı Osman Genç,"Yeni Türkiye'nin yepyeni Canik'ini inşa etmek için halkımızla güç birliği yaparak, 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerliyoruz" dedi.

GENÇ'TEN ANINDA ÇÖZÜM

Halk Günü'nde vatandaşlarla buluşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, halkımızın yüzünü güldürmek, ilçemizi yarınlara hazırlamak ve çocuklarımıza yaşamaktan gurur duyacakları bir şehir armağan etmek istediklerini söyledi. Vatandaşların sorunlarını dinleyen ve çözümü noktasında ilgili birimlere gerekli talimatları veren Başkan Genç, halkımızla her hafta bir araya geliyoruz. Bir yandan sorun çözüyor, diğer yandan sohbet etme imkanı buluyoruz. Halkımızda bu uygulamadan son derece memnun dedi.



YEPYENİ BİR CANİK

Canik'te 2004 yılından itibaren kapısız hizmet ettiklerini söyleyen Başkan Genç," Bu makamlara vatandaşlarımız bizleri hizmet edelim diye seçtiler. Dolayısıyla bu makamlar halkın makamlarıdır. Canik İlçemize kalıcı, yararlı ve hayırlı hizmetler kazandırmak için mücadele ediyoruz. Artık yeni bir Türkiye var. Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu önderliğinde her alanda tırmanışa geçmiş bir Türkiye var. Dolayısıya bizlerde Başbakanımız önderliğinde halkımızla güç birliği içerisinde 2023 hedeflerine yepyeni bir Canik ile hazırlanıyoruz. Sloganımız yepyeni bir Canik" diye konuştu.  



HERKESE EŞİT HİZMET

Canik'te örnek olacak bir yerel yönetim anlayışı sergilediklerine işaret eden Başkan Genç, "Biz Canik'in öncelikle kendi dinamiklerini ve gücünü harekete geçirdik. Tarihi kökleri olan İlçemizde, hizmet politikamız daima halkın menfaatini korumaya yöneliktir. Zengin fakir, o kökenden bu kökenden gibi, medeniyet anlayışımızı özünden yaralayacak ayrımların bizim hizmet anlayışında yeri yoktur. Bizim için tek geçerli unsur eşit hizmettir" şeklinde konuştu.