Özbüro'dan Anneler Günü programı

TAKİP ET

Özbüro İş Sendikası Samsun İl Başkanlığı anneler günü kutlamak için Acem tekkesinde düzenlediği programa Samsun İl başkanı Üzeyir Kodan, İl Sekreteri Recep Uzunkaya ,Mali İşler Sekreteri Melek Yüksel, iş yeri temsilcileri, kadın komite başkanı ve sendika üyeleri katılım sağladı.

İl başkanı Üzeyir Kodan; "Anneler günü dünyanın farklı yerlerinde farklı günlerde kutlansada ülkemizde  Mayıs ayının ikinci pazarı olarak kutlanan çok anlamlı bir gündür.
Annelerimiz bizleri 9 ay karnında taşıyan ve   her zaman yanımızda olan ölene kadar bizim derdimizle dertlenen en değerli varlıklarımızdır. Analar olmasaydı insanlık olmazdı. 
‘’Cennet anaların ayağının altındadır’’ hadisi ile İslam dinimizin annelerimize ne kadar değer verdiğinin en bariz örneğidir.

Dünyaya geldiğimiz andan itibaren bizim onlardan öğreneceklerimiz bir hayat boyu devam eder. Hayatımıza ait güzelliklerin başında hep annelerimizin bize öğrettikleri ve bizim için yaptıkları gelir. Annelerin sevgileri gerçek ve karşılıksızdır. Bizler için çok değerli olan annelerimiz için ne yapılsa azdır. Onlar herşeyin engüzeline yani sevilmeye, değer görmeye ve mutlu edilmeyi hakeden en değerli varlıklarımızdır. Annelerimizi kaybettikten sonra deyil yaşarken değerini bilip ziyaret edip mutlu etmeliyiz, bu vesile ile tekrar tüm annelerimizin annler gününü kutluyorum" dedi. 

üzeyir kodan