Özel Uluçınar Anaokulu'ndan Kur'an Merasimi

TAKİP ET

Atakum ilçesinde faaliyet göstermekte olan Özel Uluçınar Anaokulu geleneksel hale getirdiği Kur'an merasimi 10. kez Atakum Belediyesi düğün salonunda yapıldı.

Merasim öncesi konuşma yapan Okul müdiresi Ayten Ayrıç “Geleceğimizin teminatı olan yavrularımızı en iyi şekilde eğitmek anne baba olarak bizlerin görevidir. Şu an çok duygusal bir atmosfer yaşıyoruz.

Biz bu yola sevgi ile çıktık. Bizler her zaman velilerimiz ile görüştük, çocukları ile ilgili iyi yetişmeleri ile ilgili kaygıları vardı. Bu bakımdan velilerimizin kaygılarını boşa çıkarmama adına tüm öğretmenlerimiz çocuklarımızı en iyi şekilde eğitmenin gayreti içerisinde oldular. Bu vesile ile tüm öğretmenlerimizi de yürekten kutluyorum” dedi.
Ruh köküne bağlı sağlam karakterli nesiller için, önce ahlak ve maneviyat eğitimi alması gerektiğini vurgulayarak. Yeni nesillere Körfez Mahallesi Atatürk Bulvarı No: 156 da hizmet vermekte olan Özel Uluçınar Anaokulumuzun 10 yıllık geçmişi ile ilimizin güvenilen özel eğitim kurumları arasında bulunduğunu dile getirdi.

Yıl içerisinde Kur' anı öğrenip tecvitli olarak okumaya başlayan öğrenciler için düzenlenen merasimde çocuklar taç takıp temsili olarak yapılan Kur'an kapısından geçtiler. 
Ardından sırası ile ezberledikleri süreleri ve Kur'an'dan sayfaları okudular.  
Programın sonunda ayrıca minik çocuklar tarafından velilerin yoğun ilgisini toplayan semazen gösterisi yapıldı.
Düzenlenen programa İslami ilimler Vakfı Bşk. İsmail OKUTAN , EHAT Samsun Şube Bşk. Dr. Selami Arslan ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

 

Okul müdiresi Ayten Ayrıç