Pilan ve Gürcüoğlu Aileleri'nin mutlu günü

TAKİP ET

Samsun Berberler Odası Başkanı Zabit Pilan ve Fahriye Pilan çiftinin biricik kızı Zehra ile Songül ve Mehmet Ali Gürcüoğlu çiftinin oğlu Ertuğrul Gazi, bir ömür boyu mutluluğa 'Evet' dedi.

Samsun Berberler Odası Başkanı Pilan ve Fahriye Pilan çiftinin biricik kızı Zehra ile Songül ve Mehmet Ali Gürcüoğlu çiftinin oğlu Ertuğrul Gazi muhteşem bir törenle dünya evine girdi.
     
NİKAHI BAŞKAN DEMİR KIYDI
Yelken Kulüp'te düzenlenen törende genç çiftin nikahını Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir kıyarken, şahitliklerini ise AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Kooperatifi Başkanı Hacı Eyüb Güler yaptı.
 
YALNIZ BIRAKMADILAR
Nikah törenine ayrıca Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, esnaf odalarının başkanları, Pilan ve Gürcüoğlu Aileleri'nin yakınları ve dostları katıldı.
 
MUTLULUK DİLEDİLER
Zehra ve Ertuğrul Gazi çifti nikah töreninin ardından ettikleri ilk dansın ardından davetlilerin tebriklerini kabul etti. Davetliler genç çifte ömür boyu mutluluk temennisinde bulundu. Genç çift ise kendilerini mutlu günlerinde yalnız bırakmayan misafirlere teşekkür etti.

Pilan ve Gürcüoğlu Ailelerinin mutlu günü