Sadakatsiz 25. Bölüm Fragman yayınlandı mı? Derin Öldü mü? Bulunan kadın ceseti Derin'e mi ait?

TAKİP ET

Sadakatsiz 25. Bölüm Fragman yayınlandı mı? Sadakatsiz Dizisi Derin Öldü mü? Bulunan kadın ceseti Derin'e mi ait? Derin'in kayboluşu neden Asya ve Volkan'a yüklenmek isteniyor? Sadakatsiz dizisinin son bölümü analizi...

Kanal D'de 31 Mart akşamı yayınlanan 24. Bölümü yine nefesleri kesti. Sadakatsiz Derin Öldü mü? Bulunan kadın ceseti Derin'e mi ait? Sadakatsiz 25. Bölüm Fragman yayınlandı mı? sorularınızın yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz. 


Sadakatsiz dizisinin 31 Mart Çarşamba günü yayınlanan son bölümünde Derin'in ortadan kaybolmasıyla kızı Zeynep'i alan Volkan, Asya'nın evine geliyor. Zeynep'i geri almak için oraya gelen Haluk ve Gönül'e o sırada bir telefon geliyor. Melih, bir ihbar aldıklarını ve bir kadın ceseti bulunduğunu söylüyor. Peki bulunan kadın ceseti Derin'e mi ait? Olay yerinde Derin'e benzeyen ceseti teşhis için Volkan, Haluk ve Gönül'de olay yerine geldiği görülüyor.
24. Bölüm'de yaşanan olaylar da Derin'in kayboluşu Volkan ve Asya'nın üstüne yıkılmak istensede, Derin'in nasıl bir plan ortaya koyduğunu da anlatıyor.
Dizi de ya senarist izleyiciye farklı bir durum göstermek istiyor, ya da Derin gerçekten kendi kurduğu planı ortaya koyuyor. 
Dizi ye farklı bir yönden bakılırsa da aslında bu tamamen Volkan'ın bir oyunu bütün süreç aslında Volkan tarafından kurgulandığı da akıllara geliyor. 
Dizi de bütün kameraların bir anda bozulması da ayrı bir konu. 31 Mart Çarşamba (bugün) yayınlanan dizinin ardından kısa bir fragman verilmedi.

Kadın cesedinin derede yatar vaziyette görülmesi ve Volkan'ın endişeli bakışlarıyla 24. bölüm son buldu. 
Dizinin son bulmasının ardından 25. bölüm fragmanı ise yayınlanmadı. 
7 Nisan Çarşamba günü yayınlanacak olan 25. Bölüm de ise tahminimiz bulunan ceset Derin'e ait değil, bu süreçte oklar hep Asya ve Volkan'ın üzerinde olacak. Derin onları cinayetle gösterebilecek bir delil daha ortaya koyacak. Çünkü işyerinin müdürünün anlattıkları Emniyet Amiri'ni ikna etmemiş görünüyor. Yeni bulunacak delil ile birlikte Asya ve Volkan'a hapis yolu gözükecektir diye tahmin ediyoruz. 

MÜGE ANLI DERİN'İN BULUNMASI İÇİN DEVREYE Mİ GİRİYOR

Bu arada Derin'in kayboluşuyla ilgili olarak sosyal medya da çeşitli geyiklerde dönmeye başladı. Haluk Güçlü'nün Derin'in bulunması için ortaya koyduğu 1 milyon liranın ardından Tekirdağ'a gidecek olandan tutunda, Müge Anlı'nın Derin'i bulması için devreye girmesi bekleniyor gibi mesajlar atıldığı da görülürken, Twiterde şuana kadar 6 bin 500 üzerinde konuyla ilgili olarak twitler atılmış durumda.

25. Bölümde hepbirlikte izleyip göreceğiz. (Sizde yorumlarınızı haberimizin altına yapabilirsiniz.)

Bulunan kadın ceseti Derine mi ait