Sadakatsiz yeni bölüm var mı? Sadakatsiz 47. Bölüm ne zaman? Volkan Aras'a neden yumruk atıyor?

TAKİP ET

Sadakatsiz dizisinin 26 Ocak çarşamba günkü Kanal D yayın akışında bulunmaması nedeniyle Sadakatsiz bu hafta var mı, yok mu? gibi sorulara yanıt aranırken, dizinin sosyal medya hesabından Sadakatsiz 47. Bölüm fragmanı yayınlandı.

Yılbaşı tatilinin ardından 46. yeni bölümü ekrana gelen Sadakatsiz dizisi geçen hafta yayınına bir hafta ara verdiği öğrenilmesinin ardından dizi severler Sadakatsiz yeni bölüm var mı? Sadakatsiz 47. Bölüm ne zaman? sorularının yanıtlarını ararken, dizinin sosyal medya hesabından Sadakatsiz 47. Bölüm fragmanı yayınlandı.
Sadakatsiz 47. Bölüm de yine heyecan dorukta. Öfke problemi yaşayan Aras annesini bulurken, evdeki sürpriz bir olay gerçekleşiyor. Volkan Aras'a neden yumruk atıyor? Volkan yine neyin peşinde? Bu duruma Asya'nın tepkisi nasıl olacak?

Sadakatsiz dizisi ekrana verdiği bir haftalık aranın ardından 47. yeni bölümüyle seyirci karşısına çıkacak. Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş’in paylaştığı Sadakatsiz'in yeni bölümünden de çarpıcı bir fragman yayınlandı. Volkan, oğlu Ali'yi dövdüğünü iddia ettiği Aras'a yumruk atıyor. Volkan'ın "Oğluma kaldırdığın o eli kırmaz mıyım" sözleri dikkat çekiyor. Volkan'ın Ali ve Aras hakkındaki sözlerini duyan Asya ise büyük bir şok yaşıyor.

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Berkay Ateş’in başrolünü paylaştığı dizide ana kadroda yer alan iki oyuncu birden ayrılacak. Dizide Melih ve Bahar rollerine hayat veren Ali İl ile Yeliz Kuvancı'nın projeye veda edeceği öğrenildi.

İki sevilen oyuncunun hayat verdikleri karakterlerin hikâyeleri sona erdiği için yeni bölümde Sadakatsiz’e veda edecekleri öğrenildi.

SADAKATSİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Derin, Volkan ve Asya arasındaki yakınlaşmalar karşısında duramadı ve Aras'ı doldurmaya başladı. Volkan'ın Ali için Asya'nın evinde kalacağını Aras'a söyleyerek bu duruma tepkisiz kalmaması gerektiğini ifade etti. Aras, Derin'in söyledikleriyle allak bullak oldu.
Sadakatsiz heyecan dolu 47. bölümüyle yeni bölümüyle 2 Şubat Çarşamba KanalD'de!

Sadakatsiz Son Bölümde neler oldu