Salih Memişoğlu neden öldü? Salih Memişoğlu kimdir?

TAKİP ET

Bugün İstanbul Çekmeköy'deki yaşanan silahlı saldırıda ünlü metafizik uzmanı Salih Memişoğlu hayatını kaybetti.

Birçok ünlü isim tarafından tanınan ve metafizik uzmanı olarak bilinen Salih Memişoğlu'nun hayatı araştırılıyor. Memişoğlu, 9 Mart 2021 Salı günü saat 14.00 sıralarında yaşanan silahlı saldırıda hayatını kaybetti. 
Bu anlamda Salih Memişoğlu'nun vefatı sonrası, hayat hikayesi sosyal medya da günün sorusu olarak gündem de yer alıyor. Metafizik uzmanı olarak kendini açıklayan Memişoğlu, Trabzon'da doğdu ve biyoenerji ve metafizik alanından ünlü isimler arasında öne çıkıyor. 

SALİH MEMİŞOĞLU KİMDİR? 
Memişoğlu, 1967 yılında Trabzon'da dünyaya geldi ve aslen Of'ludur. Biyoenerji ve metafizik uzmanı olarak tanınıyor. 
Metafizik unsurlara bağlı olarak ortaya çıkan, ruhsal bozukluklar, bayılma, bunalım, vb. belirtilerle ortaya çıkan rahatsızlıkların tedavisinde etkili olduğunu belirtiyor. Memişoğlu hastalarının problemlerinin nedenlerinin tespitini yapıyordu. Biyoenerji ve metafizik alanda yurtiçi ve yurtdışında yapmış olduğu çalışmalarla ismini duyurmuştur. Metafizik unsurlarının da bilimin bir konusu olduğunu ve çözülemeyen pek çok rahatsızlığın altında, yanlış teşhis ve metafizik unsurların göz ardı edilmesi olduğunu savunuyordu.
Memişoğlu, Türkiye'de de bu alanda yapılacak bilimsel çalışmaların artmasını destekliyordu. Metafizik uzmanı Salih Memişoğlu, Çekmeköy'de uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

METAFİZİK NEDİR?
Felsefenin bir dalıdır ve ilk felsefeciler tarafından, "fizik bilimlerinin ötesinde olan" anlamına gelen "metafizik" sözcüğü ile felsefeye kazandırılmıştır. İncelemeleri varlık, varoluş, evrensel, özellik, ilişki, sebep, uzay, zaman, tanrı, olay gibi kavramlar üzerinedir. Ancak günlük hayatta metafizik fizikötesi, doğaüstü, mistik gibi algılanıyor. 

Salih Memişoğlu kimdir