Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti'ne 'Hayırlı Olsun' ziyareti

TAKİP ET

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti yeni hizmet binasında faaliyetlerine devam ederken 'Hayırlı olsun' ziyaretleri de devam ediyor.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Samsun İl Müdürü Volkan Toptaş, Basın İlan Kurumu Samsun Bölge Müdürü Mustafa Bayraktar ve Anadolu Ajansı Bölge Müdürü İsa Sansar, Samsun 19 Mayıs Gazetecileri Cemiyeti'ni ziyarete etti.
Cemiyet'in İstasyon Mahallesi Anadolu Apartmanı'ndaki yeni hizmet binasına taşınması nedeniyle ziyarette bulunan Volkan Toptaş, Mustafa Bayraktar ve İsa Sansar, Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya Çakır ile bir süre görüştü. Konuklar, Cemiyet Başkanı Yusuf Ziya Çakır'a 'hayırlı olsun' dileklerini sunarak çalışmalarında başarı diledi.
Başkan Yusuf Ziya Çakır da konuklarına teşekkür ederek, "Tüm dünya ve ülke olarak, başta salgın hastalık olmak üzere çok ağır koşulların yaşandığı bir yılı geride bıraktık. Doğal olarak tüm sektörlerde olduğu gibi basın sektörü de bu olumsuz süreçten etkilendi. Bizler de Samsun'da Cemiyet olarak bir çok faaliyetimizi ertelemek zorunda kaldık. Umuyorum ve diliyorum ki tüm insanlık, bu yaşananlardan büyük bir ders çıkartmıştır. Gelecek günlerin sağlıklı olması diliyorum. Hepimiz bir arada çalışmayı, etkinliklerimizi sürdürmeyi özledik" dedi.