Samsun AGD'de de Yaz-Et Yoğunluğu

TAKİP ET

Anadolu Gençlik Derneği Samsun Şubesi Yaz Etkinlikleri Programına 330 Genç ile başladı.

Ramazan Bayramının hemen akabinde 3 Temmmuz tarihinde başlayan yaz tatilini değerlendirme programı 10 farklı ilçe de 15 farklı noktada Samsun halkına hizmet verecek şekilde programın startını verdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ortaokullar Komisyonu Başkanı İdris Yüce şunları söyledi.
Okulların tatil olmasıyla başlayan süreç; çocuklarımız ve ebeveynleri için bulunmaz bir fırsattır. İşte bu fırsatı Önce ahlak ve Maneviyat ilkesi ile taçlandırmak üzere yola çıkan Anadolu Gençlik Derneği Samsun Şubesi hem gündüzlü hem de yatılı eğitim programı ile öğrenci ebeveynlerine farklı alternatifler sunarak tarihi bir vazifayi ifa etmenin haklı sevincini yaşıyor.

Yüce şöyle devam etti:Çocukların Hem Eğlenmesi Hem de Öğrenmesi için farklı etkinlikler ile Samsun AGD Yaz-Et programı adeta cazibe merkezine dönüştü.

Sosyal kültürel ve sportif faaliyetler ile çocuklar hem eğleniyor hem de öğreniyor. Halısaha turnuvaları, Türbe ziyaretleri, üstüaçık otobüs ile şehir turu, samsun 1 gemisi ile gezi, Kızılırmak kuş cenneti gezisi, havuz keyfi ve aqua park gibi farklı etkinlikler ile Samsun AGD Gençliği cezp ediyor.

Yaz-Et Eğitim programı ile gayemiz, Peygamber sevdalısı bir Fetih Neslinin Fetih ruhu ile yetişmesi; Kim var ? Diye seslenildiğinde sağına soluna bakmadan ferd ferd Ben varım diyebilecek anlayışa sahip; söz konusu Vatan olduğunda hem Can’dan hem de Canan’dan vazgeçebilecek kalbi iman aşkı ile yanıp tutuşan Bir Gençliğin yetişmesine vesile olmaktır.

İşte bu sebeple 40 yıldır bıkmadan usanmadan Projemiz insan, Muhatab kitlemiz Gençlik; Sevdamız Türkiye diyerek gece gündüz çalışmalarımızı yürütüyoruz.
Madde’nin Mana’ya hizmeti diyerek aşk şevk ve heyecan ile feth neslini; yeniden Diriliş ve direniş için yetiştirmeye çalışıyoruz. Fetih Nesli fetih ruhu ile yetişiyor.dedi.

Yoğun bir kayıt dönemi ardından 330 Genç ile Yaz-Et Programına başlayan Samsun AGD, gösterilen ilgi ve alaka için şehri samsun halkına Teşekkür ederken; haberleri ile halkımıza ulaşmamızı sağlayan yerel ve ulusal basınımızın güzide temsilcilerine de Teşekkürü bir borç biliriz dedi.

AGD