Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor'dan açıklama

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor'dan yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi: " Kulübümüzden cumartesi günü oynanacak olan Bahçeşehir müsabakası ile ilgili açıklama yapılması gereği duyulmuştur.

Cumartesi günü kendi sahamız olan İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda Bahçeşehir ile ilk devrenin son maçını oynayacağız. Bizim ilimizde de şubesi olan Bahçeşehir’in, bu şehrin çocuklarını bizim takımımıza karşı organize tribüne çağırarak organize ettiğini görüyoruz. Daha önceki maçlarımızda da buna benzer bir sorun yaşamıştık. Kendi bünyesinde barındırdığı basketbolcuların büyük bir çoğunluğu bizim alt yapı sporcularımızın olan Bahçeşehir’in böyle bir girişim içinde olması bizleri derinden üzmüştür. Biz Samsun’u temsil eden bir kulübüz ve bu memleketin çocuklarını bu memleketin takımına karşı kullanmak nedir kamuoyunun yorumuna bırakıyoruz. Şunun bilinmesini istiyoruz ki;

Bizler Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor olarak Samsun’a birçok sportif alanda hizmet eden bir oluşumuz. Tek derdimiz, Samsun’un farklı branşlarda takımlara sahip olarak, çocuklara hizmet etmesidir. Bizim verdiğimiz bu hizmet mücadelemizi görmezden gelerek, Bahçeşehir’in yaptığı gibi bir tutum içine girilmesine tahammül edemiyoruz. Maç günü tüm Samsunlu basketbol severlerin İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’na gelerek Samsun’un gerçek gücünü göstermelerini arzu ediyoruz.” denildi.