Samsun Canik Uludağ Ortaokulu'ndan Gönülleri Isıtan Proje

TAKİP ET

Samsun'un Canik ilçesine bağlı Uludağ Ortaokulu'ndan Samsun Canik Belediyesi işbirliği ile okul bahçesine geri dönüşüm malzemelerinden yaptıkları kedi evlerini yerleştirerek gönüllere sevgiyle dokundular.

Samsun Canik Uludağ Ortaokulu, Canik Kent Konseyi ile birlikte  Can Dostları için “Çevre Dostu” kulübeler üretip park ve bahçelere yerleştirdiler.

Canik Belediyesi’nin geri dönüşüm yöntemiyle ürettiği ‘Kedi Evi’ Canik Uludağ Ortaokulu öğrencileri tarafından boyanıp okul bahçesine yerleştirildi. Canik Uludağ Ortaokulu  öğrencileri, okul bahçelerinde yaşayan kedilere yeni bir yuva kurmuş olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Canik Uludağ Ortaokulu'nun bahçesinde yaşayan kediler, Canik Belediyesi'nin desteğiyle veteriner kontrolüne getirildi.Veteriner Seyit Ahmet Bakır tarafından kedilere iç dış parazit uygulamaları ve göz tedevileri yapıldı.

Geri dönüşümden yapılan kedi evleri Canik Belediyesi'nin katkıları ile 100 noktaya yerleştirildi. Can Dostları için “Çevre Dostu” proje sayesinde öğrenciler insanlara, hayvanlara ve doğadaki herşeye merhametli olmayı, sevgi duymayı, paylaşmayı, ufak şeylerle de olsa mutlu olmayı öğrenmiş olacaklar.


Haber: Yadigar Karataş
 

Samsun Canik Uludağ Ortaokulundan Gönülleri Isıtan Proje