Samsun'da esnaf çalıştayı düzenlendi

TAKİP ET

AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen toplantıda 17 ilçeden 70 in üzerinde oda başkanı esnafların sorunları ve taleplerini aktarırken, çözümü konusunda atılabilecek adımlar istişare edildi.

AK Parti Çevre Şehir ve Kültür Başkanı, Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, esnaf odalarının başkanları ve temsilcileriyle bir araya geldi. AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nın ev sahipliğinde Samsun Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hacı Eyüb Güler ile birlikte esnaf odası başkanları ve temsilcileri katıldı. 

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, toplantının ardından yaptığı açıklamada, hükümetin salgın sürecinde attığı adımlar ve sağladığı desteklerle esnafın yanında olduğunu vurguladı. İl Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu üyelerinin de yer aldığı toplantının çalıştay şeklinde gerçekleştiğini belirten Aksu, sorunları ve talepleri birinci ağızdan dinlediklerini söyledi. 

Samsunda esnaf çalıştayı düzenlendi