Samsun'da Ferrari sahibi bin liralık yardım konusunda yeni gelişme!

TAKİP ET

Samsun'da Ferrari araç sahibinin bin liralık devlet yardımı almak için başvuru yapması olayı ile ilgili iş adamı Vahap Çelik'in oğlu Yunus Emre Çelik zorunlu açıklama yaptı.

Samsun'da Ferrari marka bir araç sahibinin devletten bin liralık yardım talebinde bulunması olayı ile ilgili olarak aracın sahibi olduğu iddiası gündeme getirilen Yunus Emre Çelik, açıklama yaparak bu iddianın doğru olmadığını duyurdu.

Samsun Kent Haber'den aldığımız bilgiye göre; Korona Virüs sebebiyle devletin ihtiyaç sahiplerine verdiği bin liralık yardım parası için başvuru yapan bir kişinin üzerinde Ferrari marka araç çıktığı gündeme gelmişti. Bu olayın gündeme gelmesi ile birlikte sosyal medyada söz konusu araç sahibinin Samsun'un tanınan ünlü iş adamlarından Vahap Çelik'in oğlu Yunus Emre Çelik'e ait olduğu iddiaları ortaya atılmıştı.

AİLEMİZİN İHTİYACI YOK
Söz konusu Ferrari marka araçtan kendisinde de bulunan Yunus Emre Çelik, konunun gündeme gelmesi ile birlikte çok sayıda kişinin kendisini aradığını belirterek, "Artık bunaldım. Üzerine basa basa söylüyorum. Yardım parası için devlete başvuran kişi ben değilim. Samsun'da bu kırmızı Ferrari'den iki tane var. Birisi bana ait ve devlete yardım parası için başvuran kişi ben değilim. Benim ve ailemin böyle bir şeye ihtiyacı olmadığı gibi biz devletimizin ihtiyaç sahipleri için yaptığı kampanyalara destek vermekteyiz." dedi.

BÖYLE BİR TALEMİMİZ YOK OLMADI DA
Cıty Mall AVM'nın Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı hatırlatan Yunus Emre Çelik, konuyla ilgili açıklamasının devamında "Telefonlara cevap vermekten yoruldum. Çok şükür bizim böyle bir talebimiz yok. Bu olayın Samsun'da yaşanmasından da ayrıca büyük üzüntü duydum. Şehrimizin isminin böyle konularla gündeme gelmesi hiç hoş değil." diye konuştu.

BAŞVURANIN İHTİYACI VARSA YARDIM EDERİZ
Yunus Emre Çelik ayrıca söz konusu yardıma başvuran kişinin aracı ile kendi aracının farklı modellerde olduğunu duyurdu. Başvuran kişi hakkında da konuşan Çelik "Dünyanın bin bir türlü hali var belki de başvuran kişi yardıma muhtaçtır. Biz kurumumuz olarak yardımlarımızı gizli yapıyoruz ama eğer yanlış anlaşılmazsa bu kişi ihtiyaç sahibi ise kurumumuz adına yardım etmek isteriz" diyerek sözlerini noktaladı.

Samsun Ferrari bin tl yardım