Samsun'da sosyal yardım süresi 2 güne inecek - Büyükşehir Belediyesi Haberleri

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, sosyal hizmetler sisteminde ayni ve nakdi desteklerin ihtiyaç sahibine ulaşma süresini azami iki güne indireceklerini söyledi.

Kadın, Aile ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı personeliyle bir araya gelen Başkan Demir, vatandaşın hayatına dokunan her konuda Türkiye’de en iyi hizmeti veren belediye olacaklarını kaydetti. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Kadın, Aile ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ile istişare toplantısı yaptı. Genel Sekreter Yardımcısı Şenol Yıldız, Daire Başkanı Ayhan Ergün ve personelin yer aldığı toplantıda konuşan Başkan Mustafa Demir, daire başkanlıkları ve personelle daha verimli, etkin ve belediye yönetimiyle entegrasyon içinde çalışmak için zaman zaman bir araya geleceklerini ifade ederek, “”Hedeflerimize bilinçli yürümek istiyoruz. En başından beri söylüyoruz. Her alanda Türkiye’nin en iyi ve en başarılı belediyesi olmak zorundayız.  Bu da hep birlikte çalışarak olur. Tüm yönetim ve ekibimizle projeyi üretirken de en iyisini üreteceğiz. Sahaya yansıtırken de belli bir hedef doğrultusunda yapmak zorundayız” dedi. 

Samsunda sosyal yardım süresi 2 güne inecek