Samsun Evleniyoruz Fuarı 31 Ocak'ta açılıyor!

TAKİP ET

TÜYAP Samsun Bölge Müdürü Oğuzhan Çamaş, 31 Ocak-3 Şubat tarihlerinde ziyaretçilere kapılarını açmaya hazırlanan Samsun 3. Evleniyoruz Fuarı'nda, çiftleri büyük sürprizlerin beklediğini söyledi.

TÜYAP Samsun Bölge Müdürü Oğuzhan Çamaş, samsunvehaber’e özel açıklamalar yaptı. 31 Ocak-3 Şubat tarihlerinde TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek, Samsun 3. Evleniyoruz Fuarı hakkında bilgi veren Çamaş, evlenecek çiftlerin mutlaka bu fuara gelmeleri gerektiğini söyledi.

KATILIMCI PROFİLİ ÇOK GENİŞ

Evleniyoruz Fuarı’nda bir çiftin her ihtiyacını karşılayabileceğini belirten Çamaş, “Samsun TÜYAP olarak, 2019 yılı fuar takvimimizi 31 Ocak-3 Şubat tarihleri arasında 3. Evleniyoruz Fuarı ile açıyoruz. 3. Evleniyoruz Fuarı, bir çiftin evlenmeden önce neye ihtiyacı varsa, onu bulabileceği bir fuar. Gelinlik ve moda evleri, organizasyon firmaları, oteller ve restoranlar, düğün salonları, fotoğraf stüdyoları, çeyiz firmaları, ev tekstili, mobilya, beyaz eşya, zücaciye, mutfak banyo ekipmanları, halı ve dekorasyon ürünleri, takı ve mücevher, davetiye ve nikah şekeri, çiçekçiler, kuaför-güzellik salonları, ayakkabı-çanta, iç giyim ve hazır giyim gibi geniş bir katılımcı profilimiz var. Evlenecek çiftlerin bu fuarı görmeden evlenmemelerini tavsiye ediyoruz” dedi.

FUARA ÖZEL KAMPANYALAR

Firmaların en yeni ürünleri ziyaretçilerle buluşturacağını ifade eden Çamaş, “Katılımcı firmalarımız, en yeni ürünlerini ziyaretçilerle buluşturacak ve fuara özel kampanyalar sunacak.  Fuarımızda, defileler, saç şovları gibi birçok etkinlik olacak. 4 gün boyunca çiftlerimizi güzel sürprizler bekliyor olacak” diye konuştu.

GURURLUYUZ

Fuarların her geçen sene daha da büyüdüğünü sözlerine ekleyen Çamaş, “Her sene, bir önceki fuarın üstüne koyarak büyüyoruz. Gerçekleştirdiklerimiz fuarlar ile bölgemizin ve ülkemizin ekonominse katkı sağlamaya devam ediyoruz. Bundan da gurur duyuyoruz. Tüm ziyaretçilerimizi 31 Ocak – 3 Şubat tarihlerinde fuar merkezime bekliyoruz.” 

Samsun Evleniyoruz