Samsun Genç Memur-Sen'den 12 Mart Etkinliği

TAKİP ET

Samsun Genç Memur-Sen Teşkilatı İstiklal Marşı'nın kabulünün 100. yılı vesilesiyle hep birlikte İstiklal Marşını okudu.

İstiklal Marşımızın kabulünün 100. yılı vesilesiyle Samsun Genç Memur-Sen Teşkilatı pandemi koşulları çerçevesinde çevrimiçi olarak İstiklal Marşı'nı okudu ve akabinde bir basın açıklaması gerçekleştirdi. 
Samsun Genç Memur-Sen İl Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından okunan İstiklal Marşı'nın ardından, Genç Memur-Sen İl Başkanı Abdullah Yarar yaptığı basın açıklamasında; "

Merhum şairimiz Mehmet Akif Ersoy tarafından İstiklal Harbi sürerken yazılmış ve kurtuluş mücadelemize yön vermiş bu kıymetli dizeler; ülkemizin ve milletimizin istikametini belirlemiştir. Milletimizin İstiklal ve istikbal mücadelesindeki kararlılığını anlatan, zorlu süreçlerde milletimize cesaret ve moral kaynağı olan İstiklal Marşı’mız, şüphesiz pek kıymetli ortak değerlerimizden birisidir." dedi.
Samsun Genç Memur-Sen Teşkilatı olarak geçmişin bilincinde ve geleceğin izinde çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Abdullah Yarar, İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif Ersoy'u ve aziz şehitlerimizi anarak konuşmasını tamamladı.
 

Samsun Genç MemurSenden 12 Mart Etkinliği