Samsun heyeti davet etmişti, Bakan Turhan geliyor

TAKİP ET

Samsun heyetinin geçtiğimiz günlerde ziyaret ettiği ve ilimize davet ettiği, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı M. Cahit Turhan, Samsun'a geliyor.

AK Parti Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve İl Başkanı Ersan Aksu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı M. Cahit Turhan'ı geçtiğimiz günlerde ziyaret ederek ilimizde ve ilçelerimizde devam eden bakanlık yatırımları ve planlanan projeler hakkında görüşmelerde bulunmuştu. 
Samsun heyet ayrıca, Bakan Turhan'ı Samsuna davet ederek çalışmalarında başarılar dilemişlerdi. 

Bu davet üzerine, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın M. Cahit Turhan, bakanlık nezdinde gerçekleştirilen projeleri incelemek için yarın Samsun'a geliyor. 

14-15 Mart 2020 tarihlerinde Samsun'da projeleri inceleyecek olan Bakan Turhan'ın 14 Mart Cumartesi (yarın) günkü programı şöyle: Çarşamba-Ayvacık Karayolunda İnceleme, Tekkeköy İlçesi Kirazlık Mevkii Yan Yol Hattında İncelemeTicaret ve Sanayii Odası Kavşağı ve Giriş-Çıkış Yolları Projesi İncelenme,  Kent Merkezi Demiryolu Hemzemin Geçişi ve Köprü Projesi Yerinde İncelenme, Valilik Ziyaret, AK Parti Samsun İl Başkanlığı Ziyareti, Atakum İlçesi Atatürk Bulvarı Kavşak Düzenleme Projeleri Yerinde İnceleme,  Atakum İlçesi Kurupelit Marina İnceleme, Batı Çevre Yolu Projesi İnceleme,  Yapılan Gezi ve İncelemelerin Değerlendirilmesi.

Samsun haber