Samsun ili Muhtarlar Dernek Başkanından Çavdar'a ziyaret

TAKİP ET

Samsun ili Muhtarlar Dernek Mustafa Öztürk Havza Muhtarları Derneği'ni ziyaret ederek Dernek Başkanı Ahmet Çavdar ile görüştü.

Dernek lokalinde gerçekleşen ziyarette Samsun ili Muhtarlar Dernek Mustafa Öztürk ile Havza Muhtarları Derneği Başkanı Ahmet Çavdar bir süre sohbet ederek güncel konular hakkında görüş alışverişinde bulundular.
Samsun ili Muhtarlar Dernek Mustafa Öztürk muhtarların birlik ve beraberlik içerisinde olmasının önemine değinerek; “Bu tür dernekleşme faaliyetleri bizleri daha güçlü kılıyor ve daha organize olmamızı sağlıyor. İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen "Türkiye Muhtarları El Ele Projesi"ne vermiş olduğunuz desteklerden ötürü sizlere teşekkür ederim.” Dedi.

Havza Muhtarları Derneği Başkanı Ahmet Çavdar ise ziyaretlerinden ötürü Öztürk’e teşekkür ederek; “Her platformda muhtarlar olarak ortak hareket etmek gücümüze güç katmakta. Çalışmalarımıza her bu yönde şekillendirmekteyiz. Havzalı muhtarlar olarak  Türkiye Muhtarları El Ele Projesinde yer almaktan onur duyduk.” Dedi.
Ziyaretin sonunda Samsun ili Muhtarlar Dernek Mustafa Öztürk; Havza Muhtarları Derneği Başkanı Ahmet Çavdar’a "Türkiye Muhtarları El Ele Projesi"ne katılım belgesini takdim etti.
 

Samsun ili Muhtarlar Dernek Mustafa Öztürk