Samsun Mobilya Fuarı'na büyük ilgi

TAKİP ET

TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Cihat Alagöz Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarı ile birlikte ihracat açısından büyük patlama beklediklerini söyledi.

TÜYAP Samsun Mobilya Dekorasyon Fuarı dün kapılarını ziyaretçilere açtı.  
Katılımcı firma sayısı bakımından geçen seneye nazaran yüzde 25 oranında bir artış olduğunu ifade eden Genel Müdür Alagöz, "Aynı zamanda yabancı ziyaretçilerde de artış oldu. TÜYAP Fuarcılık Grubu olan yurtdışındaki temsilciliklerimiz kanalıyla yürüttüğümüz çalışmalar sonucunda geçen sene fuarımızı ziyaret eden yabancı işadamı sayısını yüzde 144 oranında arttırdık. Samsun'un fuarcılık sektörü açısından ne kadar önemli olduğunun da en temel göstergelerinden biri oldu. İhracat açısından da büyük bir patlama bekliyoruz" diye konuştu. 

YOĞUN ZİYARETÇİ TRAFİĞİ... 
Alagöz "Sabah henüz fuarımızın açılışını yapmadan çok yoğun bir ziyaretçi trafiğiyle karşı karşıya kaldık. Her firma çok büyük bir özenle fuara hazırlandı. Samsun Mobilya Dekorasyon Fuarı Türkiye'deki uluslararası mobilya fuarı örneklerinden hiçbir şekilde aşağı kalmayacak nitelikte, üst seviyede bir fuar oldu.Hem katılımcılarımız sabahın ilk saatleri itibariyle çok memnunlar hem de ziyaretçilerimiz ürün çeşitliliğimiz bakımından memnunlar. Fuarımıza katılımcıların ilgisi çok yoğun oldu. Birçok firmayı da ilginin çok yoğun olması nedeniyle fuarımıza alamadık" dedi. 

YUSUF ZİYA YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ... 
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz'dan bir müjde aldıklarını dile getiren Alagöz, "Yusuf Ziya Yılmaz, fuar merkezinin genişletilmesi projesiyle ilgili gerekli talimatların verildiğini söyledi. Fuarın genişletilmesinden sonra çok daha büyük bir mobilya fuarı ile Samsun'u ve Karadeniz'i buluşturacağız" diye konuştu. 

Haber: Merve İLHAN Kamera: Yasin YILDIZ
Samsunhaber.tc

TÜYAP Mobilya