Samsun şehidini sonsuzluğa uğurladı

TAKİP ET

Diyarbakır'da dur ihtarına uymayan kişi tarafından şehit edilen Samsunlu polis memuru Atakan Arslan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun katıldığı tören ile sonsuzluğa uğurlandı.

Diyarbakır Bağlar'da "Dur" ihtarına uymayan şüphelinin açtığı ateş sonucu şehit olan polis memuru Atakan Arslan'ın naaşı dün gece yarısı memleketi Samsun’a getirildi. Şehidin cenazesi bu sabah helallik alınmak üzere Baruthane Mahallesi'nde baba ocağına getirildi. Baba evinin önünde şehit polis memuru için dua edildi ve helallik alındı. Cenaze, son yolculuğuna uğurlanmak üzere Çarşamba ilçesine yola çıktı.

Şehit Arslan’ın naaşı, Çarşamba ilçesi Rıdvan Paşa Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Salıpazarı ilçesi Tepealtı Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu şehit yakınlarına başsağlığı diledi. Bakan Soylu, cenaze töreninin ardından şehidin tabutuna sarılı şanlı Türk Bayrağını eşi Gözde Arslan'a, fotoğrafını da babası Ali Arslan'a teslim etti.

Şehidin cenazesine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun Milletvekilleri Çiğdem Karaaslan, Yusuf Ziya Yılmaz, Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı, Kemal Zeybek, Neslihan Hancıoğlu, Erhan Usta ve Bedri Yaşar, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Samsun şehidini sonsuzluğa uğurladı