Samsun Valisi Dağlı'dan Havza Belediyesi'ne ziyaret

TAKİP ET

Bir dizi toplantı ve ziyaret için Havza'ya gelen Samsun Valisi Zülkif Dağlı, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir'i ziyaret etti.

Samsun Valisi Zülkif Dağlı ziyaret programı kapsamında Havza Belediyesine geçerek Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ile bir süre görüştü.
Başkan Özdemir’in makamında gerçekleşen ziyarette ’den Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Samsun Valisi Zülkif Dağlı’ya Havza Belediyesinin yapmış olduğu çalışmalar ve yatırımlar hakkında  bilgiler aldı.
Ziyaretin sonunda Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Samsun Valisi Zülkif Dağlı’ya üzerinde ismi yazılı olan bıçak hediye etti.


Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ziyaret sonrası yapmış olduğu açıklamada Samsun Valisi Zülkif Dağlı’ya ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek; “Samsun Valisi Sayın Zülkif Dağlı’ya Havza Belediyesinin yapmış olduğu çalışmalar ve yatırımlar hakkında bilgiler verdik ve görüş alışverişinde bulunduk. Sayın Valimize ilçemize vermiş oldukları desteklerden ötürü teşekkür ederim.” Dedi.

Samsun Valisi Zülkif Dağlı