Samsunlular 1919 metrelik şanlı bayrağımızla yürüdü

TAKİP ET

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 98.Yıl kutlama etkinlikleri kapsamında, Atakum ilçesinde 1919 metrelik Türk Bayrağı ile 'Bayrak Yürüyüşü' gerçekleştirildi.

Türk Bayrağı ile ‘Bayrak Yürüyüşü’ gerçekleştirildi.
1919 metrelik dev bayrakla yürüyüş büyük bir coşku ile Samsun Atakum ilçesi sahil yolu üzerinde Çobanlı iskelesinden başlayarak, Atakum Gençlik Merkezi’nde son buldu. Evlerinin balkonlarına çıkan vatandaşlar, alkışlarla sevgi gösterisinde bulundu. 
Çok sayıda kişinin katıldığı etkinlik Halk oyunları dans gösterileri ve havai fişek gösterisi ile son buldu.

Gerçekleşen ‘Bayrak Yürüyüşü’ne Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Akif Çağatay KILIÇ ve Samsun Valisi İbrahim ŞAHİN, Samsun Milletvekili Çiğdem KARAASLAN, Garnizon Komutanı P. Alb. Sedat BULUT, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya YILMAZ, Ondokuzmayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait BİLGİÇ, İl Emniyet Müdürü Vedat YAVUZ, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ünsal AĞAOĞLU, Atakum Belediye Başkanı İshak TAŞÇI, Samsunspor Başkanı Erkut TUTU, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven ÖZYURT,  kamu kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum temsilcileri, öğrenciler ve binlerce vatandaş katıldı.

1919 Bayrak