Samsunlular Metro HORECA Günleri'nde Buluştu

TAKİP ET

Üçüncü yılını kutlayan Metro HORECA Günleri, Samsun'da gastronomi profesyonelleri ile sektördeki yenilikleri, global gastronomi trendlerini ve profesyonel müşterilerine sunduğu çözümleri misafirleriyle buluşturdu.

Mağaza içerisinde kurulan brasserie, otel, balık restoranı, kebap restoranı ve esnaf lokantası konseptlerinden oluşan 5 farklı köşede şefler bu konseptlere özel ve ilham veren tadım aktiviteleri gerçekleştirdi.

Metro Toptancı Market’in, Türkiye’nin yerel değerlerine sahip çıkmak ve ‘profesyonellerin güçlü iş ortağı olmak’ hedefiyle gerçekleştirdiği Metro HORECA Günleri etkinliği üçüncü yılında da Samsunlulardan büyük ilgi gördü.

Türk mutfağını ve şeflerini destekleyen, kuruluşundan beri ardında anlamlı bir ‘iz’ bırakma hedefiyle çalışan ve ülke ekonomisi için katma değer yaratmak amacıyla projeler yürüten Metro Toptancı Market, mutfaklara yenilik katacak çözümleri, en yeni ve leziz malzemeleri HORECA Günleri’nde sektör profesyonellerinin beğenisine sundu.

Brasserie, otel, balık restoranı, kebap restoranı ve esnaf lokantası konseptlerinde kurulan 5 farklı alanda, şeflerin ilham veren tarifleri ve tadım aktiviteleri misafirlerden büyük ilgi görürken, etkinliğe katılan şefler tattıkları lezzetleri kendi menülerine eklemek üzere çalışmalara başlayacaklarını ifade ettiler.

Murat Erçin: “Türk mutfağını ve şeflerini destekliyoruz”
Metro Toptancı Market Samsun Mağazası İşletme Müdürü Murat Erçin, “Metro Toptancı Market olarak Türk mutfağını ve şeflerini destekliyor, profesyonellerin hayatını kolaylaştırmak, verimliliklerini arttırmak üzere proje ve çözümler geliştirmeye çalışıyoruz. Üçüncüsünü hayata geçirdiğimiz HORECA Günleri etkinliği ile misafirlerimizi gastronomi dünyasında yaşanan en yeni gelişmeleri ve ürünleri paylaşırken, diğer taraftan oluşturduğumuz 5 farklı konsept ile ilham veren tadım aktiviteleri gerçekleştiriyoruz. Şehrimizdeki hotel, restoran ve kafe işletmecileri ve tedarikçilerimizle birlikte keyifli bir etkinlik yaşadık” diye konuştu.

Metro HORECA Günleri; Samsun’un ardından sırasıyla Etlik/ Ankara (25 Nisan), Mersin (27 Nisan), Alanya/Antalya (28 Nisan), Fethiye/Muğla (2 Mayıs), Bodrum/Muğla (3 Mayıs), Gaziemir/İzmir (4 Mayıs), Edremit/Balıkesir (5 Mayıs), Osmangazi/Bursa (8 Mayıs), Kozyatağı/İstanbul (9 Mayıs), Güneşli/İstanbul (10 Mayıs) mağazalarında gerçekleştirilecek.

Metro