Samsunspor Adana'da, Adanaspor Samsunspor maçı ne zaman hangi kanalda?

TAKİP ET

Adanaspor – Samsunspor Maçı Ne Zaman, saat kaçta, Hangi Kanalda? Yılport Samsunspor, pazar günü deplasmanda Adanaspor ile karşılaşacak. Müsabaka TRT Türk ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

TFF 1. Lig son haftada Kırmızı – Beyazlı ekip deplasmanda Adanaspor ile kozlarını paylaşacak. Samsunspor, pazar günü kritik maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Karşılaşma Yeni Adana 19 Stadyumu’nda saat 20.30’da başlayacak.
TFF 1. Lig’de ilk üç sırayı paylaşan takımların müsabakası aynı gün ve saatte oynanacak ancak maçlar farklı ekranlardan yayınlanacak. Adanaspor – Yılport Samsunspor maçı TRT Türk ekranlarından izlenebilecek.
SAMSUNSPOR ADANA’DA
Bu arada Yılport Samsunspor Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Adanaspor maçı için bugün havayolu ile İstanbul’a oradan da Adana’ya hareket etti. Yarın Adana’da antrenman yapacak olan takımımız Pazar günü Yeni Adana Stadyumu’nda Adanaspor ile karşılaşacak.

SAMSUNSPOR KADROSU
19 kişilik kadroda şu isimler yer aldı: Nurullah Aslan, Furkan Köse, Veli Çetin, Yalçın Kılınç, Kevin Boli, Erkam Reşmen, Erhan Kartal, Mücahit Albayrak, Gökhan Alsan, Ferhat Çulcuoğlu, Oğuz Gürbulak, Vukan Savicevic, İlyas Kubilay Yavuz, Guido Koçer, Gökhan Karadeniz, Yasin Öztekin, Mathias Coureur, Nadir Çiftçi ve Emirhan Koca.

ADANASPOR MAÇININ HAKEMİ MUSTAFA ÖĞRETMENOĞLU
Spor Toto 1. Ligin son haftasında deplasmanda oynayacağı Adanaspor maçını Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek. Pazar günü saat 20.30’da Yeni Adana Stadyumu’nda oynanacak Adanaspor – Yılport Samsunspor maçını Antalya bölgesinden üst klasman hakem Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek. Öğretmenoğlu’nun yardımcılıklarını Nurettin Dinçer Demir ve Hüseyin Aylak yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Alirıza Altunbakır görev alacak.

Adanaspor – Samsunspor