Samsun'un İnternet Televizyonu Kanal 362

TAKİP ET

Samsun'da görüntülü ve internet haberciliği denildiğinde ilk akla gelen Kanal 362, siyasetten ekonomiye, sanattan spora, Samsun'daki en güncel haber ve program içeriklerine sahip dijital bir yayın kuruluşudur.

Samsun’da görüntülü ve internet haberciliği denildiğinde ilk akla gelen Kanal 362, siyasetten ekonomiye, sanattan spora, Samsun’daki en güncel haber ve program içeriklerine sahip dijital bir yayın kuruluşudur.
Sosyal medya ve youtube kanalı üzerinden izleyicileriyle buluşan Kanal 362, yeni yayın döneminde birbirinden değerli programlara ev sahipliği yapacak.
Günümüz teknolojisini yakından takip eden ve canlı yayın ekipmanlarını hem stüdyoda hem de taşınabilir sistemle kullanabilen Samsun’un Televizyonu Kanal 362, canlı yayın esnasında binlerce insana ulaşabiliyor ve aynı zamanda yayın bittikten sonra da yüzbinlerce kişi tarafından aynı şekilde izlenebiliyor.
İnternet üzerinden yayın yaptığı için anlık izleyici kitlesini görebilen Kanal 362, sadece Türkiye’de değil dünyanın her bir köşesinden de izlenme alabiliyor. Aynı zamanda interaktif bir yayıncılığı benimseyen Kanal 362, izleyicilerinden gelen yorumları ve bildirimleri de anında paylaşabiliyor.
Yeni nesil yayıncılık hizmeti sunan Kanal 362, her yaşa hitap eden, insanların siyasi görüşleri fark etmeksizin güçlü kadrosuyla ilkeli, doğru ve tarafsız yayın hayatına başlarken, siz değerli izleyicilerinden gelen bildirimlerle de daha kaliteli yayınlara imza atmaya hazır.
Samsun’un İnternet Televizyonu Kanal 362’ye facebook sayfanızdan Kanal 362 yazarak ulaşabilir ve takip edebilir, youtube üzerinden de yine Kanal 362’ye abone olarak izleyebilirsiniz. Takip etmek ya da abone olmak hiçbir ücret gerektirmez.

Kanal 362