Şehit Topçu Er Satılmış Çağlayan için Mevlid-i Şerif okundu

TAKİP ET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Bafra Şubesi tarafından dernek binasında 23-08-2007 yılında Amasya'nın Taşova ilçesinde görevi başında şehit düşen Topçu Er Satılmış Çağlayan için Mevlid-i Şerif okundu.

Dernek binasında okunan Mevlid-i Şerif’e şehit ve gazi ailelerinin yanı sıra Bafra Garnizon Komutanı Personel Teğmen Serdar Mücahit Yılmaz, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bafra Temsilcisin Rahmi Şahin, Türk Kızılay, Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs ile  Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Süzücüsü ve ayrıca Türk Kızılay, Canik Şubesi Yönetim Kurulu ikinci Başkanı Köksal Öner’de katıldı.

'ŞEHİTLERİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ'
Her ay düzenli olarak, Mevlid-i Şerif okuttuklarını vurgulayan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Var," Görevi başında şehit düşen Topçu Er Satılmış Çağlayan için ve diğer şehitlerimizin ruhuna bağışlamak üzere dernek binamızda Mevlid-i Şerif okuttuk. Ruhları şad olsun" dedi. 
Köksal ÖNER